Tapahtumat

Koljonvirran kesään kuuluvat monet iloiset tapahtumat. Erityisesti Kartanolla Kääriäisten vieraana sattuu ja tapahtuu aina, niin kuin aetosavolaeseen elämänmännöön kuuluu.

Ihan säännönmukaisesti pitkiksi venyvinä kesäviikonloppuina tapahtuu normaalisti seuraavaa: perjantaisin rimputellaan karaokea ja lauantaisin viihdytään monenlaisen ohjelman parissa. Alueella järjestetään erityistapahtumia, kuten vuosittaiset Juhannusjuhlat, Rompepäivät ja Perinnekonepäivät.

Kesällä 2020 tapahtumista ei vielä ole tietoa. Seuraamme tilannetta.

Virran vastarannalla Mansikkaniemellä sijaitsee upea luonnon teatteriareena. Mansikkaniemen kesäteatterissa on vuosien aikana esitetty lukuisia menestystarinoita.

Vuonna 2015 Mansikkaniemellä piti pääpaikkansa Koljonvirta-teatteri, jonka esitys Kaappa-aato oli jymymenestys, samoin Karavaanari seuraavan kesänä. Kesällä 2017 Koljonvirta-teatteri esitti jättimeestyksenä Tuntemattoman Sotilaan ja kesällä 2018 ohjelmassa on Täällä Pohjantähden alla.

Ismo Apellin ja Antti Heikkisen rinnalle ensi kesänä Koljonvirta Teatterissa ohjaa kesällä 2019 myös Ville Haapasalo.

Tänä vuonna esityksessä on naurutakuu: Koljonvirta Teatteri esittää Speden tuotannossa alkunsa saaneen Pölhölän. Lisätietoa ja Koljonvirta Teatterin sivulla.

Kysy myös Kartanon teatteripaketteja! Pääset ennen teatteriesitystä tutustusmaan Koljonvirran kartanon värikkääseen historiaan Jamppa Kääriäisen kertomana maukkaan aterian kyytipoikana. Jäläkiruuvaks tulloo mussiikkia.