Tapahtumat

Koljonvirran kesään kuuluvat monet iloiset tapahtumat. Erityisesti Kartanolla Kääriäisten vieraana sattuu ja tapahtuu aina, niin kuin aetosavolaeseen elämänmännöön kuuluu.

Ihan säännönmukaisesti pitkiksi venyvinä kesäviikonloppuina tapahtuu normaalisti  seuraavaa: perjantaisin rimputellaan karaokea ja lauantaisin viihdytään monenlaisen ohjelma nparissa. Alueella järjestetään erityistapahtumia, kuten vuosittaiset Juhannusjuhlat, Rompepäivät ja Perinnekonepäivät.

Kesällä 2017 on luvassa monenlaista juhlaa:

21.5. Motoristien kirkkokahvit

3.6. Laidunkauden avajaiset ja avoimet ovet. Milloin viimeksi olet käynyt Kartanolla? Käy kurkkaamassa uusittuihin huoneisiin ja mökkeihin, kokeile minigolfia tai beach-volleytä, maista välillä makkaraa ja mieti joko uskaltaisit heittää talviturkin. Tule tutustumaan monipuoliseen tekemiseen koko perheen voimin. Illaksikin on ohjelmaa luvassa.

10.6. Country & Blues: Esiintyjinä Los Tremolos,  Harri Marstio, Old Crow. Sisäänpääsy klo 19, showtime 21.00. Liput 15 e.

17.6. Karhukopla goes to Koljonvirta.  Peli-Karhujen ja fanien yhteinen kesäpäivä kello 19 alkaen. 

23.6. Koljonvirran Juhannus: Legendaarinen juhannusjuhla. Eiintyjäkaartissa ainakin dj. Niten 50-vuotisjuhlakiertue, Pablo, ja Eukonkannon MM-karaoken karsintakilpailu, latotansseissa Mauri-Set. ME-yritys, Hulahula Suomi klo 22. Kokko klo 23. Liput pe ja la 15 e. Ja jos jalka vipattaa vielä juhannuspäivä, lauantaina 24.6. on juhannusjamit.

Juhlavuoden kunniaksi leirintäalueella Caravan-paikat 40 e juhannuksen ajan (to-su)

1.7. Sinivalkoinen päivä ja ilta: Pallo-Kerho 37:n 80-vuotisjuhlallisuudet, gaalailta.

8.7. Koljonvirta Truck Meeting 2017: Timo & Poor Boys, Liput 5 e

9.7. Olusten jäläkilöölyt, jami-ilta

15.7. Kohtuuttoman kovvoo ajua: Open stage. Päivällä skeitataan, illalla rokataan.

22.7. Savolaisen huumorin iltamat. Esiintymässä ainakin Antti Heikkinen, Minerva Marin, Anneli Lisitsin ja Maikki Korhonen, Jamppa Kääriäinen,  Liput 15 e.

29.7. Latotanssit, Late duo.

5.8. Everstin iltamat, everstin hengessä, aidossa maisemassa Jamppa Kääriäisen vetämä visailuilta. Wanhat Wingit-moottoripyörätapahtuma.

6.8. Körttiseurat. Maakunnallista hengenravintoa. Vapaa pääsy!

11.-13.8. Rompepäevät & Terva-ajot lauantaina. Ilalla latotanssit, Mauriset tahdittaa. Liput 5 e

19.8. Edvinin elokuvailta. Edvin Laineen elokuva,

26.8. Löylyn tarkkuusheiton MM-finaali, laidunkauden lopettajaiset, illalla Elokokko.

2.9. Lasten leikkilauantai järjestetään yhteistyössä Iisalmen Montessoriyhdistyksen kanssa.

Perjantaisin sinä olet tähti: Navetan ylisillä karaoketanssit sekä sunnuntaisin ilmainen aamusauna

 

Virran vastarannalla Mansikkaniemellä sijaitsee upea luonnon teatteriareena. Mansikkaniemen kesäteatterissa on vuosien aikana esitetty lukuisia menestystarinoita.

Vuonna 2015 Mansikkaniemellä piti pääpaikkansa Koljonvirta-teatteri, jonka esitys Kaapa-aato oli jymymenestys, samoin Karavaanari seuraavan kesänä. Kesällä 2017 Koljonvirtateatteri esittää Mansikkaniemellä Itsenäisyyden juhlavuodne kunniaksi Tuntemattoman sotilaan.

KOLJONVIRTA-TEATTERI ESITTÄÄ:

6.7.-7.8. Tuntematon Sotilas

Tarkemmat esitysajat ja lisätietoa löytyy täältä.

 

Kysy myös Kartanon teatteripaketteja! Pääset ennen teatteriesitystä tutustusmaan Koljonvirran kartanon värikkääseen historiaan Jamppa Kääriäisen kertomana maukkaan aterian kyytipoikana. Jäläkiruuvaks tulloo mussiikkia.