Tapahtumat

Koljonvirran kesään kuuluvat monet iloiset tapahtumat. Erityisesti Kartanolla Kääriäisten vieraana sattuu ja tapahtuu aina, niin kuin aetosavolaeseen elämänmännöön kuuluu.

Ihan säännönmukaisesti pitkiksi venyvinä kesäviikonloppuina tapahtuu normaalisti  seuraavaa: perjantaisin rimputellaan karaokea ja lauantaisin viihdytään monenlaisen ohjelman parissa. Alueella järjestetään erityistapahtumia, kuten vuosittaiset Juhannusjuhlat, Rompepäivät ja Perinnekonepäivät.

Kesällä 2018 on luvassa monenlaista juhlaa, mutta varmistelemme viimeisiä asioita. Päivitämme tapahtumat näitten lumien aikaan 🙂

 

 

 

Virran vastarannalla Mansikkaniemellä sijaitsee upea luonnon teatteriareena. Mansikkaniemen kesäteatterissa on vuosien aikana esitetty lukuisia menestystarinoita.

Vuonna 2015 Mansikkaniemellä piti pääpaikkansa Koljonvirta-teatteri, jonka esitys Kaapa-aato oli jymymenestys, samoin Karavaanari seuraavan kesänä. Kesällä 2017 Koljonvirta-teatteri esitti jättimenstyksenä Tuntemattoman Sotilaan.

Kesällä 2018 ohjelmassa on Täällä Pohjantähden alla.

Tarkemmat esitysajat ja lisätietoa löytyy täältä.

 

Kysy myös Kartanon teatteripaketteja! Pääset ennen teatteriesitystä tutustusmaan Koljonvirran kartanon värikkääseen historiaan Jamppa Kääriäisen kertomana maukkaan aterian kyytipoikana. Jäläkiruuvaks tulloo mussiikkia.