Kartanon keittiö

Kartanon keittiö on suljettu kesäkaudelta 2021, kiitokset kaikille asiakkaille!

Koljonvirran Kartanon ravintolan ja Kääriäisten keittiön ruoka on herkullisuudessaan aivan omaa luokkaansa. Nälkäisenä ei meillä tarvitse olla.

Kartanon ja Kiäriäisten keettiön ruoka on herkullisuuvessaan ommoo luokkoosa. Näläkäsenä ee tarvii olla.

Kartanon ravintolassa on A-oikeudet, sisällä 100 asiakaspaikkaa ja kesäterassilla 220. Á la Carte-listalta voit valita mieleisesi ruoan kesäkaudella arkisin klo 15 – 22 ja viikonloppuisin klo 12-22 välisenä aikana.

Ravintolassa suap aa-luokan väkeviä ja tuppaan soppii sata immeistä. Terassille soppii kesällä aarinkoesella siällä 220 immeistä. Vessatteella tilloo on enemmän mutta kävijöetä vähemmän. Ravintolan álakarttelistalta voet valita mittee miel tekköö kuha tilloot ennen iltakymmentä. Keettiö aakiaa arkipäevinä kolomelta ja viikonloppuna jo puolenpäevän aekaan.

Aamupalan voit syödä tilauksesta kahviossa. Kahvia, pikkusuolaista, jäätelöä, mehua ynnä muuta herkkua saat kahvilan aukioloaikoina. Alueella on myös kesäkioski, jossa myydään myös olutta ja siideriä.

Uamupalloo suap kahviosta, jos on etukätteen sen tilannu. Sumppia, pikkusuolasta, jiätellöö, mehua ja kaekenlaesia herkkuja suap kahvilasta sillo ku se on aaki. Aluveella on kesäkioskikkii, josta myyvään olovia ja siiteriä.

Ravintolastamme löytyvät tilat kokouksille ja perhejuhlille. Kesäsesongin päätyttyä pidämme ravintolaamme auki tilauksesta.

Jos meenoot isommat suvun juhlat tai jonnii kokkooksen järjestee, niin tilloo löötyy. Kuha kesä menny on, pietään ravintolloo aaki tilaaksesta. Ei muuten.

Kesäravintola Allin kammari on auki joka päivä viikoilla 23-32. (huom! säävaraus, huonolla säällä ravintolaa ei pidetä auki, epävaikaissa tilanteissa kysy saatavuus Koljonvirran vastaanotosta: 050 321 3846.) 

Aukioloajat:

  • ma-pe 15-22
  • la-su 12-22

 

Ruokalista kesäkaudella 2021: