Kartanon keittiö

Koljonvirran Kartanon ravintolan ja Kääriäisten keittiön ruoka on herkullisuudessaan aivan omaa luokkaansa. Nälkäisenä ei meillä tarvitse olla.

Kartanon ja Kiäriäisten keettiön ruoka on herkullisuuvessaan ommoo luokkoosa. Näläkäsenä ee tarvii olla.

Kartanon ravintolassa on A-oikeudet, sisällä 100 asiakaspaikkaa ja kesäterassilla 220. Á la Carte-listalta voit valita mieleisesi ruoan kesäkaudella arkisin klo 15 – 22 ja viikonloppuisin klo 12-22 välisenä aikana.

Ravintolassa suap aa-luokan väkeviä ja tuppaan soppii sata immeistä. Terassille soppii kesällä aarinkoesella siällä 220 immeistä. Vessatteella tilloo on enemmän mutta kävijöetä vähemmän. Ravintolan álakarttelistalta voet valita mittee miel tekköö kuha tilloot ennen iltakymmentä. Keettiö aakiaa arkipäevinä kolomelta ja viikonloppuna jo puolenpäevän aekaan.

Aamupalan voit syödä tilauksesta kahviossa. Kahvia, pikkusuolaista, jäätelöä, mehua ynnä muuta herkkua saat kahvilan aukioloaikoina. Alueella on myös kesäkioski, jossa myydään myös olutta ja siideriä.

Uamupalloo suap kahviosta, jos on etukätteen sen tilannu. Sumppia, pikkusuolasta, jiätellöö, mehua ja kaekenlaesia herkkuja suap kahvilasta sillo ku se on aaki. Aluveella on kesäkioskikkii, josta myyvään olovia ja siiteriä.

Ravintolastamme löytyvät tilat kokouksille ja perhejuhlille. Kesäsesongin päätyttyä pidämme ravintolaamme auki tilauksesta.

Jos meenoot isommat suvun juhlat tai jonnii kokkooksen järjestee, niin tilloo löötyy. Kuha kesä menny on, pietään ravintolloo aaki tilaaksesta. Ei muuten.

 

Ruokalista kesäkaudella:

Härkee ruukussa 18 e

Sonninmullikkata pilikottuna, herkkusientä höösteenä, rettoo kastikkeeks viännettynä, lisuukkeena riisiä ruukussa

Kannoo ruukussa 14 e

Kannoo villeestä pilikottuna, etelänhetelmiä, (ananas), pekonia, lyökkiä, aarajuustoo, retasta vieännettyä kastiketta lisukkeena riisiä ruukussa.

Pupun ruokoo ruukussa 14 e

Kakenlaesia kasviksia mitä sattuu kuapåista löytymmää, retasta valamistettua kastiketta ja riisiä ruukussa.

Lupileepä 16 e

Kananrintavile, lyökkiä, pekonia, jottae vihreetä, settarjuustoo, pihvitommaattia ja karrimajoneesia piällekkäin lavottuna sekä koorupottuja

Ruutipurker (voep vähä poltella suuta) 18 e

Naavan jaahelihasta leevutua pihviä 200 rammoo, tommaattia, lyökkiä, maastekurkkua,pekkonia, vualee settarjuusto, talon savusillimajoneesi, jiävuorisallaattia, jalopeeno-majoneesia ja  riossisämpylätä, lisäks koorupottuja ja koleslaavia.

Sandelsin lohi 18 e

Lohimetaljonki, uuvet tillipotut, puahetut yrttikasvikset, voesoossi (bearnaise)

Kotkottia (kannoo hottia) 16 e

Kanan rintavilettä, puahetut yrttikasvikset, uunpottulohkoja, vuohenjuustoo ja shilivoesossia (chili-bernaise)

Muikkua 16 e

Voessa paestuttaja muikkuja vierekkäin ja piällekkäin pottumuussin piälle lavottuna, höösteek maastekurkkuja.

Kolomen kalan keetto 14 e

Lohta kolomeen erj tappaan laetettuna, lisänä ruisleipee ja voeta.

 

Lapsille

Naaravat nakit 6 e

Koorupotut, kurkkukeehäät, dippinja ketsuppi sekää remulaatimajoneesi

Lihapullat 7 e

Pottumuusia, kurkkukeihäät ja luumutommaattia.

Lohta 8 e

Uuvet tillipotut, puahetut yrttikasvikset ja pernoosoossi (bernaise)

 

Makkeet palat

Rättännnöö ja wanahanajan vaniljajiätellöö

Suklaamutakuakkua ja vatelpamelboo

 

 

 

Koljonvirta Camping _ Koljonvirta Catering 19.06.2017 (1)

Koljonvirta Camping, kahvila 19.06.2017