Allin Kammari

Kartanon keittiö on suljettu kesäkaudelta 2021, kiitokset kaikille asiakkaille!

 

Kartanon ja Kiäriäisten keettiön ruoka on herkullisuuvessaan ommoo luokkoosa. Näläkäsenä ee tarvii olla.

Kesäravintola Allin Kammarissa suap aa-luokan väkeviä ja tuppaan soppii 70 immeistä. Terassille soppii kesällä aarinkoesella siällä 220 immeistä. Vessatteella tilloo on enemmän mutta kävijöetä vähemmän. Ravintolan álakarttelistalta voet valita mittee miel tekköö kuha tilloot ennen iltakymmentä. Keettiö aakiaa arkipäevinä kolomelta ja viikonloppuna jo puolenpäevän aekaan.

Jos meenoot isommat suvun juhlat tai jonnii kokkooksen järjestee, niin tilloo löötyy. Kuha kesä menny on, pietään ravintolloo aaki tilaaksesta. Ei muuten.

 

Koljonvirran Kartanon ravintolan ja Kääriäisten keittiön ruoka on herkullisuudessaan aivan omaa luokkaansa. Nälkäisenä ei meillä tarvitse olla.

Kesäravintola Allin kammarissa on A-oikeudet, sisällä 100 asiakaspaikkaa ja kesäterassilla 220. Á la Carte-listalta voit valita mieleisesi ruoan kesäkaudella arkisin klo 15 – 22 ja viikonloppuisin klo 12-22 välisenä aikana.

Ravintolastamme löytyvät tilat kokouksille ja perhejuhlille. Kesäsesongin päätyttyä pidämme ravintolaamme auki tilauksesta.

Kesäravintola Allin kammari on auki joka päivä viikoilla 23-32. (huom! säävaraus, huonolla säällä ravintolaa ei pidetä auki, epävaikaissa tilanteissa kysy saatavuus Koljonvirran vastaanotosta: 050 321 3846.) 

Aukioloajat:

  • ma-pe 15-22
  • la-su 12-22

 

Ruokalista kesäkaudella 2021: