Juhlat ja kokoukset

Iisalmessa häät, muistotilaisuudet, perhejuhlat, kuten esimerkiksi syntymäpäivät, ristiäiset, rippijuhlat ja lakkiaiset, sekä kokoukset, koulutukset ja tykypäivät on mukava järjestää tunnelmallisella Koljonvirralla.

Onko mielessäsi kokous, tapaaminen poikien tai tyttöjen kesken, sukukokous, yrityksen koulutuspäivä tai jokin muu tapahtuma Iisalmessa?

Mitteepä atvaelet? Liekkö mielessä kokkoos, tappoominen kolliin tai ryökkynöihin kesken, sukutappoominen, virman koolutuspäevä tai jokkii muu supina Iisalamessa?

Meillä järjestät niin omat, suvun kuin työpaikankin juhlat, kemut, luokkakokoukset, iltamat ja kaikenlaiset päivät rennon tyylikkäästi. Tarjoamme arkeen ja juhlaan mainiot tilat, herkulliset tarjottavat ja hykerryttävän ohjelman. Mahdollisuuksia riittää ja suunnittelemme yhdessä kanssanne täydellisen kokonaisuuden.

Kartanolla voetta pittee omat, sukulaesten tai virman juhlat, pilleet, luokkakokkookset, illtamat ja kaekenlaiset päevät lupsakan sutjakkaasti. Meeltä löötyy monenlaeset tilat, makosoo ottinata ja hykerryttävätä ohjelmata. Mahollisuuksia lie meleko paljo ja voijaan suunnitella kokonaisuus just nii täävellisesti kun halluutta.

Käytössänne ovat sopivat tilat erikokoisille ryhmille:

Kartanon tupa, 70 henkilöä

Väentupa, 70 henkilöä

Sepän paja, 25 henkilöä

Navetan ylinen, 250 henkilöä

Sandels-sauna, 20 henkilöä

Kartanon tupa on päärakennuksessa sijaitseva tila, jossa on helppo pitää kokouksia ja koulutuksia.
Sepän paja on tunnelmallinen tila 30 hengen tilaisuuksiin.
Navetan ylisille sopii isompikin joukko juhlimaan ja tunnelmallisesti.

Ja huikopalloo voimme tehdä isommallekin joukolle:

Kaksi soppatykkiä, joista riittää apetta 1000 henkilölle

Neljä perkolaattoria, joista heruu 400 kuppia kahvia

Astiasto 150 hengelle

Muikkupannut, paellapannut, lettupannut

Savustuspönttö

Grillit