Tapahtumat

Kesän 2021 tapahtumat löydät ajankohtaista-välilehdestä sekä Koljonvirran kartanon Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/koljonvirrankartano 

Koljonvirran kesään kuuluvat monet iloiset tapahtumat. Erityisesti Kartanolla Kääriäisten vieraana sattuu ja tapahtuu aina, niin kuin aetosavolaeseen elämänmännöön kuuluu.

Ihan säännönmukaisesti pitkiksi venyvinä kesäviikonloppuina tapahtuu normaalisti seuraavaa: perjantaisin rimputellaan karaokea ja lauantaisin viihdytään monenlaisen ohjelman parissa. Alueella järjestetään erityistapahtumia, kuten vuosittaiset Juhannusjuhlat, Rompepäivät ja Perinnekonepäivät.

Virran vastarannalla Mansikkaniemellä sijaitsee upea luonnon teatteriareena. Mansikkaniemen kesäteatterissa on vuosien aikana esitetty lukuisia menestystarinoita.

Vuonna 2015 Mansikkaniemellä piti pääpaikkansa Koljonvirta-teatteri, jonka esitys Kaappa-aato oli jymymenestys, samoin Karavaanari seuraavan kesänä. Kesällä 2017 Koljonvirta-teatteri esitti jättimeestyksenä Tuntemattoman Sotilaan ja kesällä 2018 ohjelmassa oli Täällä Pohjantähden alla.

Kysy myös Kartanon teatteripaketteja! Pääset ennen teatteriesitystä tutustusmaan Koljonvirran kartanon värikkääseen historiaan Jamppa Kääriäisen kertomana maukkaan aterian kyytipoikana. Jäläkiruuvaks tulloo mussiikkia.