Ravintola

Kesäravintola Allin Kammari on suljettu kesäkaudelta 2021, kiitokset kaikille asiakkaille!

Kartanon ravintola ”Allin Kammarissa” on A-oikeudet, Kartanossa sisällä 100 asiakaspaikkaa ja kesäterassilla 220. Á la Carte-listalta voit valita mieleisesi ruoan kesäkaudella ravintolan ollessa avoinna. Kesäkaudella perhejuhlat ja suuret tapahtumat työllistävät henkilökuntamme niin, ettemme pysty pitämään ravintolaa säännöllisesti avoinna. Kannattaa soittaa ja varmistaa etukäteen.

Ravintola Allin Kammarissa suap aa-luokan väkeviä ja tuppaan soppii sata immeistä. Terassille soppii kesällä aarinkoesella siällä 220 immeistä. Vessatteella tilloo on enemmän mutta kävijöetä vähemmän. Ravintolan álakarttelistalta voet valita mittee miel tekköö sillon ku pystyttään pitämään kyökki aaki kaekan muun tohinan lisäks.

Kahvia, pikkusuolaista, jäätelöä, mehua ynnä muuta herkkua saat kahvila Käntyn aukioloaikoina. Alueella on myös kesäkioski, jossa myydään myös olutta ja siideriä.

Sumppia, pikkusuolasta, jiätellöö, mehua ja kaekenlaesia herkkuja suap kahvila Käntystä sillo ku se on aaki. Aluveella on kesäkioskikkii, josta myyvään olovia ja siiteriä.

Ravintolastamme löytyvät tilat kokouksille ja perhejuhlille. Kesäsesongin päätyttyä pidämme ravintolaamme auki tilauksesta.

Jos meenoot isommat suvun juhlat tai jonnii kokkooksen järjestee, niin tilloo löötyy. Kuha kesä menny on, pietään ravintolloo aaki tilaaksesta. Ei muuten.

Kesäravintola Allin kammari on auki joka päivä viikoilla 23-32. (Huom! säävaraus, huonolla säällä ravintolaa ei pidetä auki, epävaikaissa tilainteissa kysy saatavuus Koljonvirran vastaanotosta: 050 321 3846.)

Aukioloajat:

  • ma-pe 15-22
  • la-su 12-22

 

Ruokalista kesäkaudella 2021: