Kartanon huoneet

Koljonvirran Kartanolla on ympäri vuoden käytössä huoneita 20 majoittujalle. Kartanon kuudesta huoneesta neljä on kahden hengen ja kaksi kuuden hengen huoneita.

Kartanolta löötyy aena makkuupaekat 20 immeiselle. Kammareeta on kuus. Neljässa suap olal kahestaan ja kahessa huoneessa soppii kylelleen kuus immeestä.

Majoittujille on käytössä yhteiset oleskelutilat. Oleskelutilassa on pieni keittiö, jossa on jääkaappi ja mikroaaltouuni. Lisäksi kaksi wc:tä ja suihku. Kaikissa huoneissa on televisio. Osassa huoneista on oma wc ja suihku tai kylpyamme. Huoneisiin saa tuoda lemmikkieläimiä.

Kaikki suavat olla samoissakkii tiloissa. Ullakon porstuassa on keettiö, jossa voep säilyttee evväät jiakuapissa ja lämmittee ne mikroualtouunissa. Kaks vessoo löötyy ja yksi vessuihku. Jokkaesessa kammarissa on televiisio. Jottii huoneet on luksusluokkoo, ku siellä on oma vesilosetti ja suihku tai kylypyamme. Elläemiä ee sua kammarreihin kulettoo.

Eversti Sandelsin tilava sviitti Kartanon alakerrassa. Makuupaikat kolmelle. Omassa kylpyhuoneessa amme.

Ruhtinas Dolgorukin valoisa, arvokkaasti sisustettu huone alakerrassa. Parivuode, näkymät sisäpihalle

Sven Tuuvan tupa Kartanon yläkerrassa isolle joukkueelle. Majoitustilat kuudelle. Oma välieteinen, jossa jääkaappi ja wc + suihku.

Tutskov. Huone kahdelle, erilliset sängyt. Käytettävissä wc- ja suihku, joka sijaitsee käytävällä. Näkymät Sven Tuuva -patsaan ohi Iijärvelle ja Koljonvirran sillalle.

Aleksejev. Mukava toisen kerroksen huone kahdelle, erilliset sängyt. Näkymät Koljonvirran sillalle. Oma wc + suihku.

Malm. Mukava, muista hieman erillään oleva rauhallinen kahden hengen valoisa huone, josta näkymät sisäpihalle. Käytävän wc-suihku käytettävissä.